campagne

De geboorte van een Broodfonds
Ooit hoorde ik van een kennis over het Broodfonds. Het klonk wel interessant, maar ik was net een eigen tekstbureau begonnen en was nog niet zo bezig met arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Een paar jaar later vertelde een collega tijdens een bijeenkomst van ONZ-Achterhoek (een netwerkorganisatie voor ZZP-ers) over een nieuw op te richten Broodfonds in de Achterhoek. Ik ben me erin gaan verdiepen en werd steeds enthousiaster. Het idee om samen met een groep zelfstandigen een buffer op te bouwen waarmee we elkaar tijdens ziekte financieel konden steunen sprak me erg aan.

Samen het Broodfonds vormgeven
Tijdens een eerste officieel overleg werd ons als aspirant-leden gevraagd mee te denken en samen een aantal ‘regels’ op te stellen. Zo gaven we het Broodfonds verder vorm. Ik wist toen dat ik me graag aan het fonds wilde verbinden. Een groot aantal aspirant- leden kende ik al via ONZ en dat gaf vertrouwen.

Broodfonds Achterhoek officieel
Al snel bleek dat er voldoende deelnemers waren om Broodfonds Achterhoek officieel te maken. Op 13 januari volgde de oprichtingsbijeenkomst. Een gezellige bijeenkomst waar de leden de kans kregen om elkaar te ontmoeten. Het was ook meteen een prima netwerkmoment!

Slim, sociaal en ingenieus 
Het Broodfonds Achterhoek bestaat nu een half jaar. Nog niemand heeft zich ziekgemeld. We hebben daarom een buffer kunnen opbouwen. Ik vind het Broodfonds is een slimme, sociale en ingenieuze manier om je te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid. Het past prima bij mij en mijn bedrijf. Ik hoop dat we nog lang zo kunnen doorgaan!

Tine Paulus (43)
lid van Broodfonds Achterhoek

Sitemap

Wij gebruiken zo min mogelijk cookies. Alleen voor externe video's worden cookies geplaatst door derden. Als je akkoord gaat kun je alle video's afspelen. Je kunt ook weigeren en per video afzonderlijk bepalen of je akkoord gaat. Lees hier meer over ons cookie en privacyebeleid.

WeigerAkkoord